PRODUCENTPROGRAMMET

PRODUCENTPROGRAMMEt 2019/2020 i stockholm

 

Producentprogrammet i Stockholm pågår mellan den 6 november 2019 till 27 maj 2020 och består av en träff per vecka (totalt 24 träffar) samt fyra helhelger. Träffarna äger rum i Stockholm på kvällstid kl.18-21.00 på onsdagar. 

OM PRODUCENTPROGRAMMET

 

Producentprogrammet vänder sig till kvinnor och transpersoner över 20 år (rek. ålder) som är aktiva inom musikproduktion och vill fördjupa sig och utvecklas tillsammans med andra. Programmet kräver inga förkunskaper men vänder sig heller inte till nybörjare utan till dig som redan är i startgroparna med en DAW och har en tanke/ett mål om hur du vill använda din kunskap från producentprogrammet på.

 

Programmet är en del av Popkollos satsning Vem Kan Bli Producent (VKBP) och har som syfte att utmana strukturer inom studio- och musikproducentvärlden och tillgängliggöra teknik för en underrepresenterad grupp.

Producentprogrammet är en 4-7 månader lång utbildning. Programmet har drivits i Stockholm sedan 2015 och finns sedan 2018 även i Malmö och Göteborg. Sedan starten har 100 personer gått producentprogrammet och ca 400 har sökt.